CLEAR STOCK SALES !!!!
RM145.00 RM289.00
PARTITION, SCREEN DIVIDER, PEMBAHAGI, PENGHADANG ( READY STOCK )
End In :
Price RM145.00 RM289.00
Product SKU PAR-75
Brand No Brand
Size (L x W x H) 45 cm x 5 cm x 180 cm
Availability 703
Colour
104 left
144 left
97 left
98 left
85 left
169 left
1 left
1 left
1 left
1 left
1 left
1 left
Quantity
Description
Highlight
  • 1. Ringan dan mudah dilipat dan simpan
  • 2. material berkualiti tahan lama.
  • 3. warna dan design menarik sesuai untuk semua ruangan

PARTITION, SCREEN DIVIDER, PEMBAHAGI, PENGHADANG ( READY STOCK )

SIze : Panjang 180cm x Lebar 180cm ( 6 kaki x 6kaki )
Warna dan Patern : seperti code di gambar
Material : Kulit Kayu Campuran

 

1. Digunakan sebagai pembahagi ruang untuk sementara

Katakanlah anda berada di dewan atau bilik yang agak besar, dan anda ingin bahagikan ruang kepada dua kumpulan yang berbeza. Masing-masing memerlukan privasi untuk berbincang dan sebagainya. Cara yang lebih efektif ialah dengan meletakkan screen divider sebagai pembahagi ruang.

 

2. Boleh dijadikan sebagai hiasan dinding

Memandangkan sekarang ni, kita boleh dapatkan bermacam-macam design untuk disesuaikan dengan keadaan rumah mahupun ruangan pejabat kita, maka screen divider juga sesuai untuk dijadikan hiasan dinding.

 

3. Untuk tutup bahagian-bahagian yang kita tak mahu orang lain lihat

Saya ada perasan dalam filem Maleficient lakonan Angelina Jolie, ada satu babak dalam cerita ni, iaitu semasa Aurora di tahan dalam biliknya di istana, ada muncul screen divider digunakan sebagai penghadang antara diri dia dengan tempat pendiang api.

 

4. Penghadang sementara

Biasa nampak dekat hospital. Jenis yang digunakan pun lain sikit dan ada roda dan lebih ringan. Satu screen divider boleh guna untuk ramai-ramai pesakit. Lagipun guna untuk sementara, mungkin semasa nak salin pakaian, cuci luka dan sebagainya.

 

Screen divider ni jugak akan sangat berguna lebih-lebih lagi bila ada ramai saudara mara berkumpul kat rumah dan pada waktu tu jugaklah nak salin baju. Bilik pulak tak ada yang available. Screen divider ni lah yang akan jadi penyelamat. Kan benda ni boleh jadi penghalang penglihatan buat sementara.

Juga sesuai untuk

pembahagi antara ruang tamu dan ruang makan

untuk pembhagi ruang solat/surau/masjid

untuk Ofis 

untuk pelbagai kegunan lain

kelebihan

1. Ringan dan mudah dilipat dan simpan

2. material berkualiti tahan lama.

3. warna dan design menarik sesuai untuk semua ruangan

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

PARTITION, SCREEN DIVIDER, PEMBAHAGI, PENGHADANG ( READY STOCK )