CLEAR STOCK SALES !!!!
RM169.00
FLY & KISS MAKE UP SET
Price RM169.00
Product SKU FLY-KISS
Brand As Legacy
Size (L x W x H) 10 cm x 10 cm x 15 cm
Availability 5000
Quantity
Description
Highlight
  • Lipstick mempunyai 3 warna istimewa
  • 1 beg make up lengkap, boleh di bawa ke mana-mana.
  • foundation mengikut warna kulit
  • spray kolagen membantu menegangkan kulit muka
  • FREE make up beg pouch

 

Set make up ni memang sangat jimat..lepas ni memang xde keluar lg. Ada 5 item semuanya. Lepas ni klu nak kena order loose item tp hrganya dah tak sama..

Set Make up Fly & Kiss AS Legacy mengandungi:

-Collagen & Moist Spray
-Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum n spf
-Eye liner water proof
-Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub
-Bedak ikut warna kulit juga..

FREE bersama make up pouch!!

Rebut peluang dapatkan set make up ni. Lipstik dia terbaik.... ada 3 warna dalam satu... wahh menarik kan..pertama di Malaysia ni.

Yang menarik dgn set ni sbb spray collagen tu bagi muka kita naik tegang tanpa perlu pakai botox... 

sebarang pertanyaan wassup no 0138741686 (atiqah) 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 x Collagen & Moist Spray
1 x Foundation (berubah ikut warna kulit) dgn serum n spf
1 x Eye liner water proof
1 x Lipstick 3 kaler dlm 1 tiub

1 x free bag pouch